Czerwona kartka w hicie i wielka kontrowersja! “Sędzia popełnił błąd”

— Nie było faulu, więc błąd w tej sytuacji popełnił sędzia Tomasz Musiał! — grzmi po kontrowersyjnej anulowanej czerwonej kartce Dusana Kuciaka Marcin Borski. Były sędzia międzynarodowy zwraca jednak uwagę na skomplikowane okoliczności sytuacji z pierwszej połowy meczu Raków Częstochowa — Górnik Zabrze (0:1), w którym debiutował słowacki bramkarz. Zobacz bramkę, która dała Górnikowi wygraną w 92. minucie. ]]>

Źródło:: Piłka nożna Onet

Opublikowano w: Piłka nożna

A może spodobają ci się także:

Euro 2024. Kiedy odbędzie się finał mistrzostw Europy? Euro 2024. Kiedy odbędzie się finał mistrzostw Europy?
Euro 2024. Ile drużyn wychodzi z grupy? Wszystkie zasady mistrzostw Europy Euro 2024. Ile drużyn wychodzi z grupy? Wszystkie zasady mistrzostw Europy
Deszcz storpedował Roland Garros. Jeden mecz przejdzie do historii Deszcz storpedował Roland Garros. Jeden mecz przejdzie do historii
Sensacja w wielkim finale LKE! Decydujący gol w 116. minucie [WIDEO] Sensacja w wielkim finale LKE! Decydujący gol w 116. minucie [WIDEO]
© 2014 Wszystkie prawa zastrzeżone. Sportfakty.pl
Projekt i wykonanie Grupa Web-Com.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies stron grupy WEB-COM.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.